Meny
FÖRE & EFTER / HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Nytt år, nytt hår!

29012017-frisör mohairJag har ju helt glömt att visa er! För en vecka sedan besökte jag en ny frisör. Jag går alldeles för sällan till frisören, eftersom jag tycker det är dyrt… så min fina T gav mig i present att få unna mig både klipp och färg! ♥ Efter tips och lite hjälp av google så bokade jag en tid på Mohair i Solna centrum och fick hjälp av gulliga Madelene.

Jag vill alltid bli lite blondare mot sommaren och har (efter många år) börjat gilla min egen naturliga färg. Som ni ser på före-bilden nedan så hade jag en låång utväxt och den valde vi att behålla som bottenfärg. Madelene la i massor med kalla folieslingor i hela håret då min tidigare (hemmafärgade) färg var rätt flammig och väldigt varm.

Om ca två månader planerar jag att ljusa upp topparna ännu mer så att det blir en naturlig solkysst look :-)23012017-DCA9AE3F-10B4-415C-9C8E-55826E961D45Ett tips till alla blondiner där ute är att underhålla en kall blond färg med silver-inpackning ca 1 gång i veckan! Jag kör Maria Nilas :-)

No Comments

    Leave a Reply