Meny
HEMMA HOS OSS / ISABELLE GILLAR

Hej Februari!

IMG_9651Hej Februari!

För ett år sedan fick jag “bananen” (som Thomas kallar den) dvs. liljan från Skultuna i födelsedag-/inflyttningspresent av min mamma och pappa och sedan dess har den haft sin plats på vår tv-bänk. Jag älskar den! ♥ Nästa lördag är det dags igen, den 11 februari fyller jag år och tar ett kliv närmare 30! huhu.

Jag önskar egentligen bara att ha mina nära och kära omkring mig, men hade väl inte tackat nej till något av det här ;-)önskelistaNya peach-paletten från Too Faced / Ljuslykta från Skultuna i samarbete med Lara Bohnic / Välgörenhetshalsband från Louis Vuttion i samarbete med Unicef / Nike Zoom Pegasus 33 (har faktiskt fått dessa i förskottspresent av Thomas ;-)) / Dagg-vasen från Svenskt Tenn – vackra blommor säger jag inte heller nej till! / Trådlösa hörlurar från Sudio (vill ha till träningen) / Min favoritparfym just nu – La vie est Belle  Floral från Lancome / Träningstight från Aim’n bara för att dom har sån härlig färg och verkar så sköna!

1 Comment

Leave a Reply