Meny
HEMMA HOS OSS / INREDNING

Tom Dixon

28012017-IMG_8471Vi har hela tre stycken ljuslyktor från Tom Dixon här hemma – och det har jag min kära sambo att tacka för.. det är han som har shoppat! ;-) Thomas kommenterar ofta att dom ger ett så fint sken och jag kan inte annat än hålla med, dom ger ett otroligt fint sken dessa mörka vinterkvällar.
IMG_1212Idag är det jobb hela dagen och ikväll är tanken att vi ska unna oss en PIZZA till middag! Jag delar inte med mig så mycket av mitt privatliv här i bloggen (har tänkt bli bättre på det och dela med mig lite mer framöver) men sedan den 1 januari har både jag och T tränat kontinuerligt och ätit bra, nyttig och hemlagad mat. Snart är vecka 5 över och jag är fortfarande lika peppad som vecka 1. Jag känner stor skillnad på min kropp!

Jag vet att ni som kikar in här gillar skönhet och inredning, men skulle lite träning också vara kul att läsa om? Det är en rätt stor del av min vardag :-)

Ni kan väl trycka på hjärtat här nedanför om ni inte orkar lämna en kommentar, så vet jag? Kram! ♥

4 Comments

 • Lotta
  3 February, 2017 at 14:37

  Jag läser gärna även om träning!

  Reply
  • isastar
   3 February, 2017 at 14:49

   Kul! :-) Trevlig helg Lotta!

   Reply
 • Anna
  4 February, 2017 at 19:11

  Gärna en dos träning & hälsa oxå, det är superinspirerande tycker jag och få saker är väl mer trendiga än att ta hand om sig… själv behöver jag en spark i baken tillbaka till bra rutiner

  Reply
 • 9215
  30 October, 2023 at 18:02

  Hmmm iis anyone elsee hhaving problkems wioth thhe pictres oon thiss blog loading?

  I’m ttrying too figure out if its a problem oon my eend
  orr iif it’s the blog. Any suggbestions would be greatky
  appreciated.

  Reply

Leave a Reply