Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / LÄPPAR / NAGLAR / NYA PRODUKTER

L’Oréal Beauty and the Beast Collection

Ingen har väl missat att Disneys stora film i år är en nytappning av Skönheten & Odjuret? Även om man vet hur filmen slutar och allt så känner jag ändå att det är ett måste att se den. Kommer tvinga med mig Thomas ;-)

En annan kul grej är att L’Oréal i samband med denna film släpper en kollektion med 7 läppstift och 7 nagellack designade efter de olika karaktärerna i filmen. Hur kul? :-) Känns lite som något MAC skulle ha gjort!

Dock är den limited edition och vad jag läst så tror jag inte att den kommer till Sverige men man kan ju alltid beställa på nätet.

The Rose.. kanske det mest kända med Skönheten & Odjuret. Läppstiftet har en djupröd färg 335 Carmin Saint Germain, och det matchande nagellacket är ett top coat 110 Crystal. Med glittrande marinblå förpackning och den vackra rosen i guld och rött är denna min favorit! :-)img_1430.jpgimg_1431.jpg
The Beast.. En mörk chokladbrun färg på läppstiftet 703 Oud Obsession, och matchande nagellack 668 Royal Bleu som representerar hans kläder. Förpackningen är midnattsblå med guldigt “klös” :-)img_1427.jpgimg_1428.jpg
Belle.. intensivt rött läppstift i färgen 337 Perfect Red, med ett matchande djuprött nagellack i färgen 550 Rouge Sauvage. Förpackningen har repeterande guldsiluetter av Belle.img_1426.jpgimg_1429.jpgLumiere.. Den kända lilla kandelabern. Läppstiftet har en beige färg 231 Sepia Silk, och nagellacket en vacker nude-pink färg 116 Cafe de Nuit. Förpackningen är guldig med vackra mönster likt en kandelaber. img_1432.jpgimg_1433.jpgCogsworth – Det söta lilla urverket har fått en orangeröd nyans både på lack och läppstift 163 Orange Magique & 444 Orange Triomphe. Förpackningen ser ut att vara i trä och har även fått orangea små detaljer.

po919xtzk89Mrs Potts.. En söt rosa färg på läppstiftet 285 Pink Fever och matchande nagellack 226 Nymphea. Förpackningen är i pärlemor och har ett upprepande mönster av den lilla tekannan Mrs Potts. ponocv7zc49Plumette.. Den lilla dammvippan, minns ni den? Både läppstiftet och nagellacket har en djup rödlila färg 374 Intense Plum och  556 Grenat Irreverent. Förpackningen är vit med rödlila fjädrar och pussmunnar.po4ef4n1w89

2 Comments

 • Josefin
  16 February, 2017 at 16:26

  OMG! Hello, I’m Mrs Potts! Superfint verkligen, hoppas att det kommer till Sverige snart, vet du var på nätet den går att beställa annars? Skulle ju köpa The Rose bara för den vackra hylsan………

  Reply
  • isastar
   17 February, 2017 at 14:45

   Ja eller hur! Nej tyvärr :-/

   Reply

Leave a Reply