Meny
LÄPPAR / NYA PRODUKTER

Lip Sugar Scrub från Dior

05022017-IMG_8591Fick ett vackert blombud från IDUN Minerals förra veckan.

GLAD ALLA ♥ DAG på er! :-)

Även om man bör visa kärlek och respekt året om är det mysigt med en dag där man blir påmind om att uppskatta ens nära och kära lite extra. Det handlar ju bara inte om att ge bort presenter utan en liten gest betyder minst lika mycket tycker jag :-)

Thomas fick dock ett litet paket på sängen av mig imorse, annars tror jag inte att vi ska fira så mycket mer :-) Har eller ska ni göra något speciellt idag?

02022017-IMG_8587Daisy Beauty Expo fick vi med oss en nyhet från Dior – en sockerskrubb för läpparna. Snabbt blev denna produkt en snackis, många älskar och hyllar den. Jag har nu själv testat den i ett par veckor och är redo att ge er min åsikt.

Hylsan har typiska Dior-designen och känns lyxig. Stiftet luktar sött av socker och ger en skön och återfuktad känsla på läpparna. Det ger också en fin hint av ljusrosa.02022017-IMG_8589MEN… jag hade dock önskat att kornen var lite rivigare. Sockerkornen smälter i kontakt med värmen från läpparna så det hinns inte med så mycket peeling utan det övergår rätt så snabbt till att kännas som ett vanligt lipsyl.

Så, för skrubb skulle jag istället rekommendera dig att använda t.ex. en torr tandborste eller en handduk för detta stift kommer inte att peela dina läppar.

Med ett pris på 360kr får du själv avgöra om det är värt att testa ;-)

No Comments

    Leave a Reply