Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

.FÄRG & Melanin Queens

MelaninQueens-wg-2-cutHär kommer en glad nyhet för er med mörkare hudtoner! :-)

Svenska märket .FÄRG lanserar nu tillsammans med makeupartisterna Naboughal Secka och Amy Egerbladh kollektionen Melanin Queens.

farg melanin queens

Serien innehåller sex nyanser (Asabea, Amy, Melina, Yadi, Nabou och Tereza) som är mörkare än vad vi vanligtvis ser bland sminkutbudet här i Norden. Äntligen!

Dags att inse att det finns fler hudtoner där ute än “Light Beige” och “Medium Neutral”.
melanin queensSom makeupartist kan jag ärligt säga att jag skruvat på mig när en tjej som Tereza här ovan satt sig i sminkstolen. Hur kul är det att inte kunnat ge kunden en foundation eller ett puder som passar hens hudton tror ni? Inte kul, kan jag säga!fixerpuder melanin queensKollektionen innehåller ett tjugotal produkter, allt från foundations, puder, concealers, rouge till contouring- och rougepaletter. Priserna ligger på ca 189 – 695kr (paletterna).

contour-palette-darkDen här paletten är alldeles för mörk för contouring på mig, men eftersom skuggorna är så kallade “hyperflexibla” så funkar dom lika bra att använda som ögonskuggor. Man kan även byta ut färgerna mot refill-pans om man gör slut på nån färg eller vill sätta ihop sin egen palett. Tumme upp! :-)

Finns att köpa på bl.a. www.fargcollection.se

No Comments

    Leave a Reply