Meny
HÄLSA & TRÄNING

Crossmove

18022017-IMG_8683 God morgon! Här sitter jag och slänger i mig lite gröt (med chiafrön, solrosfrön och valnötter). Ska strax iväg till gymmet och köra ett pass crossmove :-) Det är ett tag sedan jag körde nu och det är alltid med lite skräckblandad förtjusning man går dit. Man VET att det kommer vara så jobbigt att man vill spy, men man vet också att det kommer kännas SÅ bra när man går hem igen :-)

Annars är jag ensam hemma då Thomas är i Danmark så jag ska passa på att sortera pressprover och fotografera produkter idag. Jag vet att ni vill ha mer bilder på swatches men är det något annat ni gärna vill läsa om? :-)

Nu måste jag få i mig gröten och springa iväg så jag inte kommer sent. Förresten, har ni smakat NOCCO med Jordgubb/Rabarber? Jag dricker typ en om dagen!
18022017-IMG_8687

No Comments

    Leave a Reply