Meny
NYA PRODUKTER / ÖGON

Sleek Nordic Skies palette

18022017-IMG_8730 För ett par veckor sedan var jag på pressvisning hos vass pr där vårens nyheter presenterades och där såg jag en trevlig palett från Sleek.

Som ni kanske minns har jag tidigare skrivit om första gången jag kom i kontakt med Sleek. Det var runt 2009 och jag bodde i Spanien. Hypen var total eftersom Sleek inte fanns i Sverige då och jag blev överlycklig när jag hittade en liten butik som sålde några paletter.

Jag vet inte varför, men jag blev aldrig inte riktigt så såld som jag hoppades på att jag skulle bli. Inget superduper men för en billiga pengar får du ändå OK paletter med många färger.18022017-IMG_8734 ..och ännu en gång känner jag faktiskt mjää. Alltså den här paletten, som heter Nordic Skies är ju fin men jag tycker den är lite tråkig om jag ska vara helt ärlig.

Den skugga som jag blev mest imponerad av är Blue Moon längst ut till höger i swatchen nedan. Jättefin gråblå som skimrar lite i silver!18022017-IMG_8736Över lag så tycker jag annars att de matta skuggorna har bättre pigmentering än de skimriga.

Är du sugen så ligger priset på ca 149kr och har jag inte helt fel borde den gå att få tag på hos H&M :-)

No Comments

    Leave a Reply