Meny
HEMMA HOS OSS / INREDNING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Savon Liquide

18022017-IMG_8725I december var jag på ett mysigt event tillsammans med L’Occitane. Jag har inte testat så mycket från dom tidigare men nu har en lyxig handtvål fått flytta in i badrummet. Den innehåller sheasmör och extrakt från verbens som tillsammans rengör, återfuktar och ger näring till händerna. Luktar gott av citrus! :-)

Har ni förresten märkt att jag kör två inlägg om dagen denna vecka? :-) Hoppas ni gillar det! Mitt mål är att försöka hinna med minst två inlägg om dagen men att jobba heltid och blogga tar sin lilla tid.

Kram på er! ♥

2 Comments

 • Lotta
  23 February, 2017 at 17:21

  Jo såklart är det kul med två inlägg! Men det ska ju inte vara nåt tvång du får pressa dig till att hinna med. Hinner du är det jättekul, men som sagt, du har ju annat också!

  Reply
  • isastar
   24 February, 2017 at 11:51

   Tack Lotta, självklart, det ska ju vara kul att blogga :-) Kram!

   Reply

Leave a Reply