Meny
HEMMA HOS OSS / INREDNING

Piedestal från Menu

25022017-IMG_8968Hola! Har ni en skön lördag? :-)

Jag och Thomas vaknade redan en timma innan alarmet skulle ringa imorse. Ingen av oss var trött så vi klev upp och käkade frukost, sen drog vi iväg till gymmet. Thomas körde bodypump och jag crossmove. Idag var det en hel del rygg, axlar och ben. Kommer känna av det imorgon kan jag lova!

Efter det tog vi bilen ner till Mall of Scandinavia, det ligger bara några minuter ifrån oss. Vi var på jakt efter en piedestal till vardagsrummet då vår tidigare blomma (ett miniträd) sett sina sista dagar. Som ni ser behöver vi något som täcker lite för sladdar och router.

Vi hittade en från danska Menu inne på Illums Bolighus och till det köpte vi en lite större Clusia. Vi har flera clusior här hemma och dom är så lättskötta så dom passar oss. Vi är jättenöjda! :-)

505 Comments

Leave a Reply