Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Hårvård som återfuktar!

18022017-IMG_8711 På Daisy Beauty Expo i januari så fick jag med mig nytt shampoo och balsam från Revlon. Jag har aldrig testat deras hårprodukter tidigare och nu fick jag till och med hjälp att välja ut en serie som passar mitt långa och tjocka hår. Mitt hår blir dessutom lite torrt under vintern och därför behövde jag något som ger det fukt.

Över lag är jag nöjd, som ni ser har jag använt lite mer än halva flaskorna. Jag tycker dock att schampot doftar godare än balsamet. Sen stör jag mig också lite på att balsamet är så rinnigt, jag föredrar när det är lite fastare. Allt rinner typ ur min hand innan ja hinner få det i håret, haha!

Men mitt hår blir återfuktat och fint iaf. Det hjälper o sin tur också att motverka statiskt hår så här under vinterhalvåret :-)
18022017-IMG_8714Nu ska jag gå vidare och testa denna silverserie från Paul Mitchell. Vill ni veta vad jag tycker om den här lite senare?

Kram på er! ♥

1 Comment

  • Jennie
    13 March, 2017 at 21:48

    jag fick den för blekt hår med protein i, gud vad bra den var :) SKa ta blogga om den med snart :)

    Reply

Leave a Reply