Meny
HEMMA HOS OSS / INREDNING

Klong & Kaktus

25022017-IMG_897825022017-IMG_8977Hej! ♥

Igår efter att jag hade visat er piedestalen så kom jag på att vi har en till växt här hemma som är rätt så ny. Jag har länge velat ha en stor kaktus så när vi hittade en på IKEA så slog vi till. Den kostade 499kr om jag inte minns fel. Lätt värt när man inte behöver vattna så ofta eller ens bry sig om den särskilt mycket ;-) Och dessutom gillar jag kaktusar, det har jag alltid gjort!

Krukan kommer från Klong, även den köpt på Illums Bolighus. Ja, vi är stammisar där ;-) Så fin med den blågrå innerkrukan till vitt och guld tycker jag :-)

2 Comments

 • Matilda
  13 March, 2017 at 20:56

  Älskar illums bolighus haha, kan spendera hela livet där typ… Lite tragiskt dock att jag inte är i Danmark mer än ett par gånger om året :( (fast jag är iaf där oftare än vad jag är i Stockholm eller Malmö haha, VILL HA ETT ILLUMS BOLIGHUS I SKÖVDE. Eller åtminstone Göteborg.

  Himla fin kruka förresten!

  Reply
  • isastar
   14 March, 2017 at 12:57

   Haha, samma här! Åh ja det är tråkigt att dom inte har butiker i mindre städer :-/

   Reply

Leave a Reply