Meny
NAGLAR / NYA PRODUKTER

Lacqua & Lachrome

Inlägget innehåller köplänkar18022017-IMG_8774 Ni vet redan vid det här laget hur mycket jag gillar LYX cosmetics lackryllacker, antar jag? Nu har dom släppt en ny typ av lack som heter Lacqua.

Lacqua är ett vattenbaserat nagellack och är gjort på mineraler. Vattenbaserade lacker brukar ha ganska tunn och rinnig formula men inte detta, dessutom luktar det ingenting så det är perfekt för den som är känslig mot dofter :-) 18022017-IMG_8778Du behöver ingen LED-lampa men behöver du deras under & överlack.

En till fördel med detta lack är att du inte behöver nagellacksremover utan när du ledsnat så drar du enkelt av lacket från nageln.

Vad tycker jag då? Jag är inte lika förtjust i dessa lacker som jag är i Lackryl. Lackryllacken är det enda som sitter på mina naglar i 1-2 veckor. Laqcua åker tyvärr av ganska fort för mig, trots att de utlovas 1-2 veckors hållbarhet även för dom.

Finns att köpa hos Åhléns för 129kr. Finns i 39 färger.

18022017-IMG_8780 En annan kul grej som LYX släppt är Lachrome. Krompulver som ger dina naglar en holografisk effekt! Hur coolt? :-) Till detta behöver du dock LED-lampa och tillhörande lack.

Finns också hos Åhléns.18022017-IMG_8787

No Comments

    Leave a Reply