Meny
NYA PRODUKTER

Féret Parfumeur

Féret Perfumeur är ett familjeföretag som började sin historia redan år 1878 i Frankrike. Varumärket har blivit en stor succé i Europa och i USA och finns sedan i somras i Kicks sortiment.

Låt oss ta en närmare titt på produkterna :-)

12032017-IMG_9465Le Baume Är den produkten ni ser ovan. Det är ett balm med 100% naturliga ingredienser, bl.a. fransk ekologisk honung. Den lugnar, återfuktar och skyddar sprucken och stram hud. Man kan använda balmet på läppar, ansikte och kropp. Jag har smörjt in mina hälar (dags att förbereda sommarfötterna!) med detta några kvällar nu, det går snabbt in i huden. Det står att doften ska vara pudrig ros men jag tycker inte att den luktar så mycket.. kan också vara för att jag är förkyld. Kostar 149kr.
12032017-IMG_9470Här ser ni hur originalbutiken såg ut i Frankrike. Håller ni inte med om att det hade varit häftigt att dra tillbaka klockan och få gå in i en sån butik? :-) Lotion Botanique är den senaste produkten i serien. En kroppsolja som ger huden näring, är återfuktande och har en uppfriskande effekt. Doften av fransk ekologisk honung är genomgående i alla produkter men denna doftar även lavendel, rosmarin och timjan. Inte min favoritdoft att ha på kroppen, om jag ska vara helt ärlig. Priset ligger på 249kr.12032017-IMG_9477Sist men inte minst har vi Hyalomiel, en handkräm som även den är gjord av ekologisk fransk honung och ros. Man skulle kunna tro att det är en kräm men den är geléig och genomskinlig. Innehåller inga parabener och kan även användas på fötter. Kostar 139kr.

No Comments

    Leave a Reply