Meny
ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Äntligen!

kos copy

Kos, Grekland 2016

Äntligen funkar gilla-knappen som den ska igen! Ni vet det lilla hjärtat längst ner i varje inlägg? Den har strulat men nu verkar problemet vara löst. Jag kikar ju alltid på hur många som gillar inläggen, på så sätt vet jag vad ni gillar att jag skriver om :-) Så kom ihåg, ni får jättegärna trycka på ♥ ifall ni gillar nåt inlägg.

Äntligen börjar det bli ljusare ute på kvällarna. Jag får så mycket mer energi till att orka blogga och ta fina bilder när jag kommer hem från jobbet och det är ljust ute! :-)

Äntligen är vi snart inne i april månad. Den 8 april är det dags för varmare breddgrader, vill ni att jag bloggar från utlandet? Jag bloggade ju lite från Grekland när vi var där i somras. Eller är det tråkigt?

Äntligen är jag frisk! Jag har dragits med förkylning i en veckas tid nu. Inte så att jag varit hemma sjuk utan bara snuvig, ont i halsen och hängig. Träningen, here I come! :-)

657 Comments

Leave a Reply