Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / NYA PRODUKTER / ÖGON

Benefit Brow Bar

04042017-IMG_9893 Heej! :-) Efter jobbet idag ska jag förbi BenefitSephora och få mina bryn färgade utav Felicia :-) Ni minns att jag var där för drygt en månad sedan va? Nu är det dags att färga igen så att jag inte behöver fylla i dom så mycket under semestern.

Förra gången jag var där så fick jag med mig en produkt som jag vill visa er. Mitt vänstra bryn är nämligen lite glesare än det högra, därför tyckte Felicia att jag skulle prova denna primer.04042017-IMG_9895 Egentligen är den till för att din brynfärg ska bli lättare att applicera och sitta kvar bättre under dagen, men enligt Felicia gör den även att brynen växer och blir starkare. Hon har flera kunder som använder denna till det istället som primer. Man skruvar upp ett klick kräm till varje bryn och kammar igenom stråna.

Jag har inte sett något resultat ännu, men ska jag vara helt ärlig har jag fuskat och inte alls använt den så regelbundet. Ska skärpa mig och återkommer med utlåtande! :-)
04042017-IMG_9897

No Comments

    Leave a Reply