Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

NYX vs Kat Von D

04042017-IMG_9871För ett tag sedan fick jag ju hem lite vårnyheter från NYX och fastnade för deras nya Epic Ink Liner som jag tycker påminner om min personliga favorit, Kat Von D’s populära Tattoo Liner. Därför bestämde jag mig för att göra ett test.

Lyx eller budget? Sugen på att veta hur det gick? Läs vidare! :-)04042017-IMG_9873Båda två har en väldigt smal pensel som underlättar om man vill göra tunna linjer. Som ni ser har båda massor av små, små strån. Det jag gillar med Kat’s Tattoo Liner är att penseln ger lika mycket färg ända ut i tippen, många eyeliners tenderar att vara torra längst ut.04042017-IMG_9882 Innehållsmängden skiljer sig något även om pennorna i sig nästan är lika stora.kat von d tattoo liner nyx epic ink linerRedan vid första draget blir jag imponerad av NYX Epic Ink Liner. Den är faktiskt mer svart i färgen än Kat’s Tattoo Liner. Epic Ink Liner blöder dock ut liiiite… nästa fråga är, håller den lika bra som Tattoo Liner?nyx kat von dDet skulle jag nog säga! Här har jag gnuggat och dom sitter riktigt bra båda två.eyeliner testDet är också lätt att göra tunna, små linjer med båda. Som ni ser så blöder NYX Epic In Liner ut lite mer än Kat Von D’s Tattoo Liner.

Överlag måste jag säg att NYX har gjort ett jäkla bra jobb med den här eyeliner! Jag är imponerad och den är helt klart ett kap då den endast kostar 119kr jämfört med Tattoo Liner kostar 215kr. Du kan lätt spara den där hundringen och satsa på Epic Ink Liner!

3 Comments

 • Liv
  24 April, 2017 at 18:44

  Hej
  Jag var inne på Åhléns nu för att köpa NYX eyelinern men den fanns inte där, har du info om när den kommer ut i butik?

  Reply
  • isastar
   24 April, 2017 at 20:23

   Åh, jag vet faktiskt inte. Jag kollade precis i pressinformationen som jag fick med men det står inget där. Ska höra mig för och återkommer! :-)

   Reply
   • Liv
    24 April, 2017 at 22:05

    Tack!
    Det är så märkligt för den finns på Åhlens hemsida men är slut online och det funkar inte att göra en lagerstatussök på en viss butik..

    Reply

Leave a Reply