Meny
PERSONLIGT & VARDAGSLIV / RESOR & HOTELL / SPANIEN - GRAN CANARIA

Gran Canaria

08042017-IMG_9899 Fy vilken hemsk dag igår :-( Man blir så chockad när det sker så nära, där man själv bor och har hela sitt liv. Lider så med de drabbade och deras anhöriga! :-(

Tack och lov befann jag mig inte i city igår när lastbilen körde in i Åhléns utan jag var på jobbet en bit utanför stan. Fick sedan skjuts hem av min chef sedan för att undvika city. Kändes liksom märkligt att glädja sig till semester när något så hemskt sker.

Men nu är vi här! Gran Canaria. Jag lyckades sova lite på flyget men är fortfarande rätt seg och trött. Vi var ju trots allt uppe redan halv fyra imorse.08042017-IMG_9902 Vi har mest legat och solat under eftermiddagen. Vi bor på Sunprime och har ett rum med pool direkt utanför. Väldigt lyxigt att bara öppna altandörren och hoppa i måste jag säga! Dessutom är den uppvärmd, perfekt för badkrukor som mig ;-)

Nu ska vi göra oss i ordning för att gå ut och käka (tapaaaas!) samt åka till något supermarket (vi har hyrt bil) för att köpa lite smått och gott att ha här på rummet.

Vi hörs imorgon, ta hand om er ♥
08042017-IMG_9903

515 Comments

Leave a Reply