Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Jeffree Star x Manny Mua!

Manny x JSC Promo 2 - kopiaGooodmorgon! I detta nu sitter jag (förhoppningsvis) på flyget och därför förstår ni säkert att detta inlägg är tidsinställt ;-)  Vi beräknas landa ca 12.30 på Gran Canaria och jag håller tummarna för att vi slipper förseningar :-)

Väl på plats har vi hyrbil direkt från flygplatsen, skönt!

Vet ni vad som händer mer idag? Jeffree Star lanserar sin nya kollektion som han skapat tillsammans med en annan stor youtubestjärna – Manny Mua. Idag släpps produkterna i hela världen och från kl 19.00 hittar ni dom på svenska colorsvibe.se. Jag har bestämt mig för att köpa Velour Liquid Lipstick i färgen I’m Shook, så himla fin rosaröd färg! :-) är i och för sig sugen på highlightern med… jeffreee3_1Hörs lite senare när vi är framme! :-)

No Comments

    Leave a Reply