Våran söndag

IMG_2153
..bilder från mobilen.

Hej på er! Hoppas er måndag där hemma har börjat bra 🙂

Vi har precis varit och ätit frukost och ska nu inta solstolarna. Igår var vädret kanon så både jag och Thomas fick en hel del sol. Mitt ansikte hettade verkligen igår kväll så idag blir det högre solskyddsfaktor. Hade 30 SPF igår men kommer köra på 50 idag.

IMG_2161
Det blev lite molnigt under eftermiddagen så vi passade på att besöka hotellets gym. Sjukt mycket jobbigare att träna i värmen! Jag orkade verkligen inte ta mig igenom mina 5km på löpbandet så jag körde  maskiner istället.
IMG_2170
Runt kl 18 tog vi bilen upp till Las Palmas som ligger på den norra delen av ön. Där uppe är det alltid lite kallare och spanjorerna gick liksom med dunjackor och långbyxor (vissa även med mössa) medan jag körde kjol och skinnjacka och Thomas långärmad tröja samt shorts.

Anledningen till varför vi åkte upp var som sagt fotbollsmatch mellan Las Palmas och Real Betis. Med ca 20.000 åskådare var det trångt att hitta parkeringsplats men i Spanien bryr man sig inte så mycket, så vi parkerade i en korsning, haha! Den silvriga bubblan är vår bil 🙂

IMG_2175
En bild innan stadion blev fylld. Matchen slutade 4-1 till hemmalaget så vi fick se en hel del mål. Superkul! 😀

LOADING..