Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / RESOR & HOTELL

Glad Påsk!

13042017-IMG_0084 Glad Påsk på er! :-) Här nere har vi faktiskt inte firat så mycket, vi får ta igen det på söndag. Imorgon är det dags att ta farväl av Gran Canaria för denna gång. Visst är det konstigt hur snabbt en vecka kan gå? Känns som vi nyss kom hit, men vi har ändå hunnit med väldigt mycket :-)

Ikväll ska vi ut och äta med några kollegor/vänner till Thomas och sen blir det en tidig kväll. Vi vill få ut så mycket som möjligt av dagen imorgon och tänkte kliva upp tidigt för att hinna med ett träningspass och sen några timmar vid poolen. Eftersom vi har hyrbil så behöver vi inte åka så tidigt till flygplatsen.
13042017-IMG_0087Det slog mig att dom här lipbalmsen från EOS som vi haft med oss denna vecka påminner om små påskägg! hehe :-)

Thomas har kört den gula som doftar citrus och har SPF 15 medan jag testat den rosa som doftar grapefrukt och har SPF 30. Jag har smort in läpparna hela tiden, blir så lätt beroende av den där mjuka känslan. Thomas har även strukit sin över kinderna och näsan, funkar lika bra det. Tumme upp från oss! :-)

No Comments

    Leave a Reply