Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Påskpresent från..

17042017-IMG_0100Hej! Hur mår ni? ♥ Vi har varit och sett derbyt mellan AIK och Hammarby på Friends Arena idag. Var inte alls meningen men vi fick biljetter så det blev lite spontant.

Förresten, här hemma väntade ett vackert påskpaket på mig när vi kom hem i lördags :-)

Det var söta Gabbi och SweedLashes som skickat över ett par fransar som jag faktiskt inte testat förut. Vet inte om dom är nya? Mads 3D heter dom och ser jättefina ut! Dessutom fick jag ett franslim. Måste bara säga att detta franslim är det bästa på den skandinaviska marknaden enligt mig! Sitter så jäkla bra och är snällt mot ögonen. Jag har i flera år haft problem med franslim som gör att mina ögon sväller och tåras men med detta känner jag ingenting. Stor tumme upp! :-)17042017-IMG_0102

No Comments

    Leave a Reply