Meny
DOFT / NYA PRODUKTER

En produkt som inte funkar på mig..

11042017-IMG_9989Morning! Skönt med kort vecka så här efter semestern :-)

Jag tog med mig den här krämen från The Body Shop till Gran Canaria. Den är för känslig och torr hud så jag tänkte att den skulle vara perfekt efter dagar med sol och bad.

Krämen går snabbt in i och är inte så fet trots att den är för torr hud. Den återfuktar jättebra och kladdar inte… men. Jag klarar inte av doften. Det ska ju vara Almond Milk & Honey men jag vet inte om jag fick ett dåligt exemplar eller om den helt enkelt inte går ihop med min “kroppsdoft” för det luktar inte gott. Ni vet när kläder legat blöta i t.ex. tvättmaskinen för länge så det blir en unken lukt? Nästan möglig liksom. Så luktar den här krämen på mig. Trist för en annars bra kräm! :-(

Har någon av er testat den? Gillar ni doften?

Jag har även Body Butter i samma serie här hemma så jag ska ge den en chans.

333 Comments

Leave a Reply