Meny
DOFT / HEMMA HOS OSS / INREDNING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Doftstickor till hemmet

17042017-IMG_0116Jag blir lite osäker på om jag har visat er våra senaste doftstickor från Rituals?? Hur som, vi kör ett inlägg till så i så fall eftersom jag gillar dom så mycket :-)

Det är så kul, varje gång vi får besök så säger alla att det doftar så gott hemma hos oss. I nästan alla rum har vi sånna här doftstickor från Rituals. Man vänjer sig efter ett tag och känner inte doften lika mycket själv men påminns när man får besök ;-) Senast in är Green Cardamom, en större variant som håller i ca 5-6 månader. I de andra rummen har vi de små som räcker 2-3 månader.

Nu när vi kom hem efter att ha varit borta en vecka så känner jag den fantastiska doften mycket mer igen. Jag älskar den! :-)

No Comments

    Leave a Reply