Meny
DOFT / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

White Musk

20042017-IMG_0134Hej på er! Sambon åkte till Tyskland på jobb igår och min mamma kom till Stockholm på jobb, så vi fick en tjejkväll. Så mysigt! :-) Vi käkade räkor, drack vin och avslutade med choklad i soffan. En bättre måndag helt enkelt! ♥ Hon åker dock hem idag igen så efter jobbet ska jag på ett event med Molton Brown och sen blir det en lugn kväll hemma.

Men de va egentligen inte det jag skulle skriva om, utan det var att The Body Shop nyligen har lanserat (kommer ut i butik 2 maj) en ny doft som är helt vegansk :-) White Musk L’Eau har söta noter av päron och en klassisk blomsterblandning av liljekonvalj, jasmin och rosenessens.

Eftersom det är en EdT (läs mer om vad det betyder här) så är doften inte så intensiv. Den doftar väldigt gott så den är helt klart värd att spana in! :-)20042017-IMG_0137

369 Comments

Leave a Reply