Meny
HEMMA HOS OSS / INREDNING

Köksplanering

ikea köksplaneringJisses alltså! Jag satt med IKEA’s köksplaneringsprogram flera timmar igår kväll. Ni som har testat vet ju vilket pyssel det är. Det ska väljas färger, funktioner, belysning, material osv. Superkul men det tar sin lilla tid! :-)

Vi har tänkt lite enligt ovan. Idag har vi överskåp hela vägen och en stor frys, en stor kyl samt en “gammal” vanlig vit spis. Jag ska ta bilder och visa er.

Vi vill ha det mer öppet och luftigt så i vi har tänkt ta bort överskåpen i hörnet. Luckorna ser grå ut på bilden men vi ska ha vita, sedan någon ljus bänkskiva och silverdetaljer. Vi är inne på högblanka luckor. Jag tänker att dom är lätta att torka av och hålla fina. Dessutom har vi högblankt i både vardagsrum och i badrummen. Nån av er som har erfarenhet av högblankt, bra eller dåligt? :-)

På lördag har vi en tid inbokad på IKEA med en köksplanerare. Blir kul!

472 Comments

Leave a Reply