Meny
HÅRVÅRD & STYLING

Hårvård för varma toner!

Alltså sååå skönt med fredag och långhelg! Hade faktiskt glömt att man är ledig på måndag, det slog mig först för någon dag sedan. Ska verkligen ta mig tid att fotografera i helgen. Jag har SÅ mycket pressprover och SÅ mycket jag vill visa er men det tar sin lilla tid. Det ska testas, fotas, redigeras, laddas upp, skrivas texter med rätt information osv. Som tur är, är det ju himla kul! :-)

I förra veckan besökte jag ett event som Kicks anordnade. Dom visade bl.a. upp lite nya produkter i smink och hårväg, pratade om rådande och kommande trender samt skämde bort oss besökare med nagelfix. Bland annat så visade dom upp dessa. Shampoo och balsam som tar fram varma, guldiga toner. Just det, tänkte jag då, det finns faktiskt dom som INTE vill ha kalla toner :-) Eftersom jag vill ha det kallt så är dessa inget för mig, därför kommer min kompis få ta dom och hon lovar återkomma med en recension ;-)

Kram på er och trevlig helg! ♥

No Comments

    Leave a Reply