Meny
DOFT / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

YSL Black Opium Nuit Blanc

01052017-IMG_7818

Heej! :-) Här har det varit lite tyst under helgen. Balkongen och annat fix här hemma har hållit mig fullt sysselsatt. Tänk om varje helg var tre dagar.. då hade man hunnit med mycket :-)

Den här helgen har jag iaf hunnit med att testa en ny doft. På Beauty Brunchen förra helgen fick vi alla med oss Black Opium från YSL. De flesta av erkänner nog den, den finns i många varianter. Jag har personligen väldigt svårt för dessa dofter då dom är för tunga för mig. Som ni säkert också vet vid det här laget är att jag vill ha söt dofter och gärna med inslag av vita blommor.01052017-IMG_7820 Black Opium Niu Blanc (Blanche) är dock lättare i doften så den här kan även jag bära! Flaskan är ju också så magiskt fin så jag är så glad att den äntligen kan stå med i mitt parfymskåp :-)

“I doftens toppnoter finner vi risackord och kryddig rosépeppar. Det silkeslena risackordet erbjuder en varm känsla tillsammans med rosépepparn som intensifierar övriga doftnoter. I hjärtat av doften finner vi lätta och uppfriskande noter från apelsinblomman som tillsammans med ett pionackord skapar en frisk och blommig karaktär med en inbjudande och feminin känsla. Basen består av Black Opium familjens signaturnot av starka kaffebönor. Black Opium Nuit Blanche får även sällskap av krämiga och varma noter från vit mysk, vanilj, sandelträ, och en söt och mjuk mandelmjölk ackord.”01052017-IMG_7825

No Comments

    Leave a Reply