Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Sweet peach, en favorit!

Jag har ju visat er den här paletten från Too Faced förut. Jag fick den lagom till min födelsedag och sedan dess har jag använt den flitigt, därför bara kände jag att ja måste skriva om den igen! :-)För det första så älskar jag den söta doften av persika som jag känner varje morgon när jag öppnar paletten. Sen tycker jag att mixen av färger är perfekt. De mörka skuggorna kunde ha haft lite bättre pigment men en primer under löser problemet!

Den här paletten är helt klart den jag sträcker mig efter för vardagssminkningen, men även till fest. Färgen Luscious gör sig så fin på ögonlocket samt i ögonvrån medan Cobbler och Caramelized gör sig fina i globlinjen. Vill jag ha en lite mer markerad sminkning brukar jag lägga Tempting längs franslinjen.Kram på er! :-)

1 Comment

  • reddit online slots real money
    1 July, 2023 at 03:42

    I think the admin of this web page is really working hard in favor of his site, as
    here every information is quality based data.

    Reply

Leave a Reply