Meny
HEMMA HOS OSS / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Balkongfix

07052017-IMG_7968Morning! :-) Nu har vi äntligen fixat lite möbler och växter till balkongerna. Vi satsade på ljusa möbler i grått och vitt eftersom vi har grått golv och vita väggar. Varken jag eller Thomas vill ha mörka, klumpiga möbler så det här blev jättebra. Vi har beställt ljusgrå dynor till stolarna också men dom kommer först i juni. Sen klickade vi hem en elgrill från Weber här om dagen så den kommer nog i veckan. Vi får inte ha gasol- eller kolgrill på balkongen så vi får nöja oss med en elgrill även om det inte riktigt är samma sak :-)07052017-IMG_7975 Som jag nämnde så satte vi även frostad fönsterfilm på vår lilla glasbalkong. Så himla skönt att det inte är lika mycket insyn längre. Fönsterfilm var otroligt lätt att sätta upp. Vi sprejade bara vatten på glaset och sen på med plasten och avsluta med att trycka ut luft- och vattenbubblor med en vattenskrapa :-) Trodde det skulle vara mer komplicerat!

Nu ska jag bara få citronträdet (trodde först det var ett olivträd, haha!) att bli lite grönt. Ska försöka plantera om det.07052017-IMG_7973

540 Comments