ANNONS

Nya färger från Lackryl!

/

04052017-IMG_7865
Ni vet ju hur mycket jag gillar Lackryl vid det här laget. Om ni av någon anledning skulle ha missat det så kan jag sammanfatta produkten så här: Ett nagelack som endast behöver 1-2 lackningar, glöm under- och överlack, det behövs inte! In i LED-ljus och klart. Enklare blir det inte.

Om jag använder en buffer och liksom mattar ner mina naglar innan jag applicerar detta så sitter det i 1-2 veckor. Och det håller sig snyggt! Det här är seriöst de bästa hemma-lackerna jag testat och jag berättar om dom för typ alla ja träffar. Och nej, jag är inte sponsrad för att skriva detta 😉

Nu har det iaf kommit nya färger inför sommaren, woho! Ganska så knalliga färger som fått namn från bl.a. Kicki och Krizz. Kul 🙂

04052017-IMG_7867
Jag tog bild på tre av lackerna som jag inte tycker gör sig så rättvisa på etiketten. Sky Fling ser nästan turkos ut på flaskan men färgen är ljusblå med skimmer. 
04052017-IMG_7868
Jag trodde att Rezort var med nude/beige men den är ljusrosa.
04052017-IMG_7870
Och sist men inte minst ville ja visa er färgen Marie bara för att ni ska kunna se att den inte är helt täckande.

Alla de andra färgerna stämmer överens med etiketten på flaskan, tycker jag. Superfina färger men jag hade gärna sett nån åt korall hållet också (använder alltid korall på sommaren) samt något mer nude/rosa. Mina favoriter sedan tidigare är färgerna Nude Dude, French Pink och Pale Rose 🙂

Kostar 129kr styck och finns hos bl.a. LYKO

3
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00