Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NAGLAR / NYA PRODUKTER

Nya färger från Lackryl!

04052017-IMG_7865 Ni vet ju hur mycket jag gillar Lackryl vid det här laget. Om ni av någon anledning skulle ha missat det så kan jag sammanfatta produkten så här: Ett nagelack som endast behöver 1-2 lackningar, glöm under- och överlack, det behövs inte! In i LED-ljus och klart. Enklare blir det inte.

Om jag använder en buffer och liksom mattar ner mina naglar innan jag applicerar detta så sitter det i 1-2 veckor. Och det håller sig snyggt! Det här är seriöst de bästa hemma-lackerna jag testat och jag berättar om dom för typ alla ja träffar. Och nej, jag är inte sponsrad för att skriva detta ;-)

Nu har det iaf kommit nya färger inför sommaren, woho! Ganska så knalliga färger som fått namn från bl.a. Kicki och Krizz. Kul :-)
04052017-IMG_7867 Jag tog bild på tre av lackerna som jag inte tycker gör sig så rättvisa på etiketten. Sky Fling ser nästan turkos ut på flaskan men färgen är ljusblå med skimmer. 04052017-IMG_7868 Jag trodde att Rezort var med nude/beige men den är ljusrosa.04052017-IMG_7870Och sist men inte minst ville ja visa er färgen Marie bara för att ni ska kunna se att den inte är helt täckande.

Alla de andra färgerna stämmer överens med etiketten på flaskan, tycker jag. Superfina färger men jag hade gärna sett nån åt korall hållet också (använder alltid korall på sommaren) samt något mer nude/rosa. Mina favoriter sedan tidigare är färgerna Nude Dude, French Pink och Pale Rose :-)

Kostar 129kr styck och finns hos bl.a. LYKO

3 Comments

 • Emma
  14 July, 2017 at 22:15

  Hejsan,
  Jag undrar om du har fått några problem med dessa lack? Läste att du fick ont av Depends, jag hade inga problem med Depends gellack och älskade dem, men blev avskräckt när folk fick problem med dem.

  Reply
  • isastar
   15 July, 2017 at 11:41

   Hej! Jag fick inga problem vid nagelbanden eller så av Depend, de brände och gjorde så ont i nageln när jag hade handen i led-lampan bara. Så här i efterhand har jag fått höra att det inte är farligt. Jag slutade ändå använda Depend. Lackryl har jag aldrig haft problem med, det kan sticka lite när jag härdar lacket men de går över väldigt snabbt :-) kram!

   Reply
 • Emma
  14 July, 2017 at 22:18

  Hejsan. Jag undrar om du fått problem med dessa lack? Jag använde Depends lack förut, jag älskade dem men blev avskräckt när folk fick problem med händerna. Så vill gärna hitta något likvärdigt, dock hittar jag inga recensioner på det här kitet än så frågar här :)

  Reply

Leave a Reply