Meny
EVENTS / PRESSVISNING

YSL Beauty Club

ysl-beauty-clubHej på er! Igår var jag inbjuden till YSL Beauty Club. Vi höll till i färgfabrikens lokaler på Liljeholmen och det bjöds på bubbel, drinkar och diverse plockmat. Och såklart.. fest!

Hela konceptet är typ en turné där YSL åker runt om i världen och har skönhetspartyn. Så himla kul! :-)

Vi var rätt tidiga så vi passade på att kika runt överallt innan det blev packat med folk. Dock missade vi att det fanns ett handfat med läppstift som man tydligen fick ta (!) huuur kunde vi missa det? haha. Så typiskt!
yslDen ikoniska YSL-mascaran har fått en ny hylsa med stjärnor – som passar till nattens festligheter. Ska bli spännande att prova den! :-) Min kompis Frida som hängde med, passade på att få en touch-up på plats.ysl-beautyDet fanns många ställen att ta bilder och selfies. Här ett badkar med guldkonfetti.. och en gigantisk parfymflaska gjord av normalstora flaskor. Doften Mon Paris fick vi dessutom med oss hem i presspåsen, mums!

Lite trist kvalitet på bilderna, tog dom med mobilen. Måste verkligen köpa en mindre kamera som jag kan ha med på events :-)

Tack YSL och Vass PR för en kul kväll! ♥

477 Comments

Leave a Reply