Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Doll Face Peel-Away Mask

doll face refineHej på er! Hur mår ni? :-) Igår hade vi en riktigt chill dag hemma. Jag och Thomas låg i varsitt hörn i soffan och såg på nya netflixserien “13 skäl varför” har ni sett den? Vi är på avsnitt 7 (tror jag) man vill bara se mer och mer.. haha typiskt serier :-)

Jag var osminkad hela dagen så på kvällen passade jag på att testa en ny ansiktsmask från Doll FacedollfacebeaytyMasken innehåller AHA-syra och citrusenzymer som rengör på djupet och ger huden glow. Sen innehåller den grönt té som verkar lugnande samt hyaluronsyra som återfuktar. Min hud blev superlen och mjuk efteråt och det kändes verkligen att den var återfuktad!
doll face beautyMan applicerar den genomskinliga krämen tunt i hela ansiktet och ner på halsen. När den sedan har torkat kan man ta tag i kanterna och dra loss den. doll face beauty mask peel offDet här är verkligen nåt för er som gillar att pilla! Tänkte direkt på min kompis Ellinor som älskar känslan av att dra bort hud, haha!

Masken gör inte ont att dra bort och skulle inte allt följa med så tar man enkelt bort resterna med lite ljummet vatten :-)

Finns att köpa på Nelly.com (köplänk) för 249kr.

4 Comments

 • Carina
  16 May, 2017 at 13:58

  Hej! Jag hade blivit väldigt glad om du kunde rekommendera en concealer mot blånade under ögat? Har provat många olika men de flesta lägger i rynkorna eller täcker inte. Är 50+ o behöver mycket fukt . Tack på förhand / Carina

  Reply
  • isastar
   16 May, 2017 at 16:13

   Hej Carina, jag svarar på din fråga i ett inlägg om det är ok? :-)

   Reply
 • Elli
  21 May, 2017 at 19:20

  Hahaha! <3<3<3 Ja, den verkar vara nått för mig!

  Reply
  • isastar
   21 May, 2017 at 19:55

   Haha! Eller hur? :-D <3

   Reply

Leave a Reply