Meny
DOFT / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Doft från Molton Brown

Jäklar vilket härligt väder! :-) Vill bara att den här jobbdagen ska vara över så jag får åka hem och njuta av kvällen och värmen. Vi fick besök av en kompis från Norge igår som ska vara hos oss till på lördag. Vi tog med honom till Mall of Scandinavia för lite käk och bowling igår kväll. Jag vann andra serien, hihi! Så kul med bowling tycker jag :D

Idag doftar jag ingefära förresten! Vem hade kunna tro de eftersom jag avskyr smaken? haha :-) Nejdå, Molton Browns EdT Heavenly Gingerlily doftar fantastiskt! Ni vet säkert redan att jag älskar MB’s produkter och har kittat hela badrummet med tvålar och krämer från dem. Däremot måste jag erkänna att jag inte visste att dom hade parfymer. Visste ni? Min sambo visste inte det heller.Jag har inte haft denna flaska länge i min ägo… men jag har typ redan använt upp halva flaskan (!) Doften är fräsch, vita blommor är ju min melodi, men jag upplever att den försvinner lite under dagen.

Toppnoter: kardemumma, ingefära och kryddnejlika.
Hjärtnoter: Tuberos, tagetes, lilja och jasmine.
Basnoter: cederträ, sandelträ och mysk.

Det finns massor av olika dofter och dom hör ihop med serierna. Priset ligger på ca 480kr

No Comments

    Leave a Reply