Meny
MINA MAKEUPLOOKER / ÖVRIGT / SMINKJOBB & BEHIND THE SCENE

Plåtning med Syster P

systerIMG_6616 copyphotoshoot23052017-IMG_6920Igår fick jag rycka in och sminka till en plåtning med smyckesföretaget Syster P. De färdiga bilderna kommer att synas i deras höstkampanj. Väldigt fina smycken och kul att få jobba lite “ute på fältet”.. det händer inte allt för ofta numera när man jobbar på kontor. Modellen Elsa var otroligt vacker och proffsig framför kameran så bilderna blir säkert jättebra :-)

På mina händer kan ni också skymta lite ringar ur tidigare kollektion. Vanligtvis har jag inte ringar eller så när jag sminkar så det var lite ovant :-)

Förresten, idag känns det som fredag! Nån fler som har tagit ledigt klämdagen och tar långhelg? Jag och Thomas åker upp till Sundsvall imorgon för att hälsa på min familj i några dagar. Ska bli så himla mysigt! Har inte varit uppe sen i julas.

Kram på er! ♥

No Comments

    Leave a Reply