Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

DAFNI plattningsborste

21052017-IMG_833624-åriga Sharon Rabi och hennes pappa har tagit fram en hårborste som plattar ditt hår samtidigt som det blir mindre frissigt och glansigt.
21052017-IMG_8351DAFNI tog tre åt att utveckla och har en patenterad keramisk yta med 3D effekt. Med denna borste ska det gå mycket snabbare att platta ditt hår än om du använder en plattång.21052017-IMG_8349En sak som jag direkt reagerar på är att man först måste borsta håret med en vanlig borste innan man använder DAFNI. Jag förstår att det kanske inte är så bra att reda ut tovor med en 185 gradig värme, men känns det inte lite som att hela grejen fallerar lite? En borste man inte kan “borsta håret” med.. eller är det bara jag?21052017-IMG_8341Borsten värms upp på några sekunder och ger ifrån sig ett ljud när den är klar. Värmen fördelas jämn över hela den keramiska ytan (den lila) så att det är skonsamt för håret.21052017-IMG_8342Man behöver inte dela upp håret i sektioner utan man kan bara borsta igenom det som vanligt.21052017-IMG_8347Det jag uppskattar med att ha långt hår är att det är lätt att borsta underifrån i t.ex. nacken så det är mycket lättare att komma åt än med en plattång. Det går mycket snabbare för mig att platta hela mitt hår med DAFNI än med en plattång.

Huruvida man ska välja denna eller en plattång är en smaksak. Fördelen med en plattång är ju att du även kan locka håret om du vill. Är du en person som plattar håret regelbundet kan dock DAFNI spara dig en hel del tid :-)

Priset ligger på ca 1599kr och finns att köpa på bl.a. Bangerhead (köplänk) där dom har extrapris just nu!

No Comments

    Leave a Reply