Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

NYX illuminating stick

26032017-IMG_9754Hej på er! :-)

Nu är vi hemma i Stockholm igen. Vi körde vid 11-tiden från Sundsvall och solen sken hela vägen, härligt! Här i Sthlm har vi 29 grader (!) men moln, så det är en tryckande värme. Ska dock bli svalare imorgon.

Nu håller vi på tvätta och Thomas packar resväskan på nytt. Han flyger ner till Málaga på jobb imorgon bitti och hem onsdag. Sen på fredag åker vi båda två till Málaga, har jag ens nämnt det? Haha, onödigt för Thomas egentligen att flyga fram och tillbaka, men men. Vi ska ta en längre weekend och besöka några vänner i Marbella :-)

Jag är ju otroligt dålig på att filma (och sätta ihop filmer) men den här gången ska jag verkligen FÖRSÖKA filma vår resa. Vi får se hur det går!26032017-IMG_9755 Har ni sett dom här bronzing/highlight/blush-sticken från NYX förresten? Superfina nu i sommar! Se bara den rosa i mitten med guldskimmer. Mums! Så fräscht med krämigare produkter under sommaren tycker jag. Kostar 99kr styck och finns i flera färger hos t.ex. eleven.se (köplänk)26032017-IMG_9758

2 Comments

 • Cornelia Granslätt
  30 May, 2017 at 15:55

  Åååå ser så snygga ut! Måste gå och kolla irl! :D

  Reply
  • isastar
   30 May, 2017 at 21:10

   Dom är superfina! :-)

   Reply

Leave a Reply