Meny
EVENTS / ISABELLE GILLAR

Afternoon tea med SweedLashes & The BrowGal

30052017-IMG_2839Igår spenderade jag nästan hela dagen på Oscarsteatern här i stan. Jag var på Closers Only, ett event med flera föreläsare inom försäljning och brand building. Väldigt intressant och spännande! :-)

Därefter sprang jag i regnet till andra sidan stan och upp till Dagmarsviten på Hotell Diplomat. ICE (distributör inom skönhet) bjöd in till en härlig afternoon tea tillsammans med Sweed Lashes och The BrowGalsweed lahesNär kakfaten kom in var alla kameror framme blixtsnabbt, i sann blogg-anda. Alla vet liksom att man inte tar för sig innan alla hunnit fota! hahasweedVackra Gabbi, grundaren av Sweed Lashes berättade om sin framgångssaga och visade även en video där man såg hur fransarna tillverkas. Jag hade ingen aning om att fransarna knyts för hand, helt galet! Dom är gjorda i äkta människohår för bästa kvalitet och går att återanvända 10-20 ggr utan att dom tappar form eller kvalitet.

Jag älskar Sweedlashes och använder ofta deras fransar. Franslimmet har jag också hyllat här på bloggen några gånger, det bästa på marknaden enligt mig! :-)30052017-IMG_2837Annicas söta lilla pälsboll låg och sov så sött på soffan. Alltså hur kan en valp vara SÅ lugn och lätt att ha med på event? Så jäkla söt!

2 Comments

 • Jennie
  5 July, 2017 at 21:47

  Jag har aldrig provat deras fransar, brukade följa hennes blogg back in the days när hon sminkade brudar. Roligt att hon började med fransar, ska köpa hem mig ett par och använda dom 20 gr.

  Reply
  • isastar
   10 July, 2017 at 09:05

   Vad kul :-)

   Reply

Leave a Reply