Meny
PERSONLIGT & VARDAGSLIV / RESOR & HOTELL / SPANIEN - MARBELLA

Puerto Banús & BBQ

02062017-IMG_8450Igår på dagen så åkte vi in till Puerto Banús, som ni kanske vet är den “lite finare delen” av Marbella. Här hittar man kändisar, restauranger, lyxiga yachter, butiker och självklart en massa turister. Vi käkade lite lunch och spanade in lyxiga bilar och båtar samt funderade på hur sjutton man blir så rik att man har råd med något liknande :-P02062017-IMG_8457Hamnen är läcker men mysigast är alla små bakgator med färglada dörrar och blommor, tycker jag :-)02062017-IMG_8483Sedan åkte vi upp till en bergsby och hälsade på ett vännerpar till dem vi bor hos. Anledningen var såklart finalen mellan Real Madrid och Juventus på tv ..och BBQ! :-) Så himla mysig terass men jäklar så varmt när solen låg på under kvällen. Vi satt alla och toksvettades under middagen, haha! men sen gick solen ner och det var varmt och skönt hela kvällen :-)02062017-IMG_8476En supermysig kväll som blev väldigt sen. Vi drog vidare till en fest och de sista här i huset somnade inte förrän kl 5 imorse. Därför har det varit lugnt idag och vi har spenderat den mesta tiden vid poolen ;-)

No Comments

    Leave a Reply