Meny
DOFT / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Coach New York EdP

03062017-IMG_8497Jag har med mig en ny doft hit ner till Marbella. Coach New York är ett familjeägt företag som under 1941 började tillverka läderprodukter. Idag är varumärket väldigt stort, främst i USA. Hittills har man inte kunnat köpa deras dofter i Sverige, men nu i höst kommer dom! :-)03062017-IMG_8492Flaskan har fått några små detaljer som påminner om Coachs väskor. Bland annat så går det att låsa/öppna genom att vrida den lilla guldknoppen (smidigt när man är ute och reser!). Tagsen som hänger vid sidan och läderdetaljerna återfinns också på deras väskor.

Doften har inspirerats av den spontana och energifulla staden New York. Den öppnar sig lätt med hallon och går sedan över till turkisk ros medan basnoten är mysk.

En fantastiskt doft som jag kommer använda mycket framöver! :-)COACH-THE-FRAGRANCE-FILM-CAMPAIGN-STARRING-CHLOE-GRACE-MORITZVackra skådespelerskan Chloë Grace är ansikte utåt för doften. Hon har synts i bl.a. The 5th wave och nu senast i Bad Neighbours 2.

Lanseras i butik vecka 36 (september) och priset för 30ml ligger på 395kr samt 50ml 625kr.

6 Comments

 • zoritoler imol
  24 July, 2023 at 14:25

  I truly appreciate this post. I have been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thank you again!

  Reply
 • Automated Blockchain Contract Builder
  25 August, 2023 at 20:49

  Hi, i believe that i saw you visited my blog thus i got here to “go back the prefer”.I am attempting to in finding things to improve my web site!I assume its ok to use some of your concepts!!

  Reply
 • Exchange Monero
  22 November, 2023 at 15:43

  Greetings! Very helpful advice on this article! It is the little changes that make the biggest changes. Thanks a lot for sharing!

  Reply
 • gg bet
  29 November, 2023 at 11:24

  Pretty great post. I just stumbled upon your weblog and wanted to mention that I have truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing on your rss feed and I am hoping you write once more soon!

  Reply
 • BitSwapNow tutorial
  29 November, 2023 at 20:38

  Simply wanna input that you have a very decent site, I love the style and design it actually stands out.

  Reply
 • Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Very helpful information specially the last part :) I care for such information much. I was looking for this certain info for a very long time. Thank you and best of luck.

  Reply

Leave a Reply