Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Hudvård mot ålderstecken

07062017-IMG_8581Hej på er! Kom precis innanför dörren här hemma. En lång dag som började med köksbesiktning imorse. Allt är klart nu så hantverkarna var här och stämde av att allt var korrekt enligt skissen. Imorgon bör vi få en offert och ett datum på när vi kickar igång köksrenoveringen! Det som tar lite tid är den måttbeställda bänkskivan i sten, men den som väntar.. ;-)

När jag kom hem möttes jag av en bukett vita rosor. Trodde först att det var från Thomas men det var från Origins. Känner ni till det hudvårdsmärket? Jag blev genast intresserad att testa dessa produkter när jag läste igenom pressinformationen :-)

Origins använder bara naturliga och ekologiskt certifierade ingredienser och tillverkningen av produkterna sker så miljövänligt som möjligt.07062017-IMG_8589Den här återfuktande ansiktskrämen är berikad med vitt té som skyddar huden mot de första ålderstecknen. Jag brukar inte använda anti-age produkter men blir ändå sugen att testa denna. Dessutom har den SPF40 så den skyddar även mot solens farliga strålar i sommar, perfekt! Kostar 475kr på Kicks.07062017-IMG_8594Den här ögonkrämen förebygger skador i huden som ännu inte är synliga. Den stärker huden kring ögonen samtidigt som den ljusar upp och skyddar mot solen. Kostar 420kr på Kicks.

No Comments

    Leave a Reply