Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / MINA MAKEUPLOOKER / NYA PRODUKTER

Dagens look: Mixology

11062017-IMG_862811062017-IMG_8647Sephora har släppt en ny palett som heter Mixology. Igår i min ensamhet (haha, vad deppigt det lät) så tog jag tillfälle i akt och testade den i en look :-)

Pigmenten är helt okej, inga superduper men dom är heller inte dåliga. Dom pudrar dock en del och hela paletten blir rätt så dammig efter att man varit där med penseln ett par gånger. Annars är det en väldigt bra mix av färger med både matta och skimriga formulas. Jag skulle säga att de matta presterar bättre än de skimriga faktiskt.11062017-IMG_8651Övre raden11062017-IMG_8660Nedre radenisabelle-sminkningPå läpparna körde jag Sephoras nya Kiss Me Gloss i färgen Soda Addiction som jag visade här om dagen. Jag gillar dom mer och mer! :-)

ps. ser ni vilka ljusa prickar jag har fått på ögonsnibbarna? haha! Solade med örhängen i Marbella.
isabelle-sephoraÖvriga produkter

Foundation: IsaDora Cover Up Foundation & Concealer 64 Classic Cover. Puder: bareMinerals Invisible Bronze Medium. Contouring: NYX Cheek Contour Duo Palette 02 Double Date. Blush: NABLA Blossom Blush Kendra. Highlighter: BECCA Champagne Pop. Brynfärg: NABLA Brow Pot Neptune. Mascara: Elizabeth Arden Grand Entrance. Lösfransar: Depend nr 4663. Ögonprimer: NYX HD eyeshadow base

Ha en fortsatt fin måndag! ♥

1 Comment

  • Jennie
    5 July, 2017 at 21:43

    Skuggor som fäller gillar jag inte, då känns dom inte ekonomiska!

    Reply

Leave a Reply