Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Color Harmony

milani blushGodmorgon! Idag kommer ännu ett inlägg om rouge. Här kan du läsa mitt inlägg om hur du lägger contouring, rouge och highlight.

Milani har rätt så nyligen släppt nya rouger och jag har varit sugen att testa dem ända sedan lanseringen i USA! Color Harmony Blush palette har inte lanserats i Sverige än men väntas komma i höst. Som ni vet jobbar jag med märket (detta påverkar inte mina åsikter!) och jag har därför fått pressprover av samtliga fyra färger. Låt oss ta en titt! :-)blushJag gillar att förpackningen känns rejäl trots att Milani är ett drugstore-märke. De produkter som Milani har släppt de senaste året har imponerat mer på mig än det tidigare sortimentet. Man har gått mer och mer ifrån blistercards och billiga förpackningar till att nu satsa på ett mer lyxigt utseende med gulddetaljer.milani blush3Varje “palett” har fyra färger som smälter ihop fint. Den största färgdelen är highlightern och den har en skimrande formula medan de övriga tre färgerna är matta. Det går säkert att använda färgerna en och en om man vill men jag föredrar att mixa alla tillsammans.

Pigmenten är faktiskt riktigt bra, efter bara en applicering var jag nöjd med färgen. Jag brukar annars kunna lägga på rouge både 2 och 3 gånger innan jag känner mig klar.milani blush 701. Pink Play (kalla rosa toner)blush milani02. Bronze Burst (bronsiga toner med guldskimmer)milani blush 503. Coral Beams (korallfärgat med beige/guldskimmer)milani blush 604. Berry Rays (Rosabruna toner med ljusrosa skimmer)

Min favorit är nr 04 Berry Rays men den är något för ljus nu när jag blivit lite brun, den kommer dock passa bra under vinterhalvåret. För sommaren kommer 04. Coral Beams passa perfekt. Så fint med guldskimmer och korall till en solkysst hud :-)

Jag ska försöka komma ihåg att hojta när dom går att få tag på i Sverige :-) Kram på er! ♥

No Comments

    Leave a Reply