Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

I min sminkväska på sommaren..

Inlägget innehåller köplänkar20062017-IMG_9159Varma, lediga sommardagar brukar jag oftast gå osminkad men ännu är det inte semester för min del. Däremot drar jag ner lite på antalet produkter under sommaren. Här är sminkprodukterna jag använder dagligen just nu.

Maybelline Fit Me! Matte + Poreless Foundation
Jag använder inte så mycket foundation nu när jag är brun men lite för att jämna ut hudtonen. Jag fuktar en beautyblender och sedan använder jag denna i färgen 220 som passar nu när jag är brun. När svampen är fuktad så blir färgen skir och inte lika täckande.

Makiash Perfect Finish Loose Powder
Detta puder har ni sett många gånger på bloggen. Funkar lika bra på vintern som på sommaren eftersom det är transparent. Jag upplever verkligen att detta puder minskar synligheten av porer och dessutom har det en svalkande känsla på huden, vilket är skönt när det är varmt.

NABLA Brow Pot
En krämig färg för ögonbrynen som jag applicerar med en snedskuren pensel från LH cosmeitcs. Jag använder färgen Neptune. Denna är även helt vegansk (heja!).

Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara
Denna har ni också sett här på bloggen förr. En av mina favoritmaskaror! Ger längd och separerar fransarna fint. Sitter bra hela dagen men är inte vattenfast, så inget att bada med ;-)

Makeupstore Cake Eyeliner
Den här produkten har jag haft i SÅ många år. Alltså inte just denna, men ni fattar ;-) Jag använder den till fransmarkering (måla utrymmet mellan mina fransar) eller som eyeliner. Älskar den och den nya designen/förpackningen är grym. Den förra som var rund gick alltid sönder.

BECCA Skin Perfector Highlighter
Do I need to say more? Champagne Pop är en sjukt fin highlighter som passar året om. Har du den inte? Löp och köp :-)
20062017-IMG_9164BareMinerals Invisible Bronze Powder
En ny favorit för denna sommar! Jag sveper den över pannan, kinderna och näsan för att få ett solkysst glow. Det är ett bronzingpuder men det har lite skimmer i sig utan att det blir för mycket. Älskar!
20062017-IMG_9167Milani Baked Blush
Ännu en ny favorit för sommaren. Detta blush i färgen Bella Bellini har snabbt blivit populärt och påminner väldigt mycket om NARS Orgasm. Fräsch rosa med guldigt skimmer som passar perfekt på sommaren :-)

670 Comments

Leave a Reply