Glad Midsommar!

IMG_5309 copy
IMG_5316 copy
GLAD MIDSOMMAR! 🙂

Hoppas ni har en härlig dag! Jag befinner mig strax utanför Göteborg hos min syster med familj. Tyvärr är inte vädret på vår sida men mysigt att vara med familjen ändå 🙂 Min mamma och pappa körde ner från Sundsvall i förrgår och överraskade min syster så vi är hela familjen samlad.

Återkommer kanske med lite mer bilder härifrån senare 🙂 Ha nu en toppendag och kram på er! ♥

 1. Lotta skriver:

  Glad Midsommar!

  1. Tack detsamma Lotta! 🙂

 2. Glad midsommar!
  Passar även på att inflika att Din blogg är en av de bästa, utan tvekan. Så många fina tips jag fått genom Dina inlägg,
  tack för det. 🙂

  1. Åh vad glad jag blir! Tusen tack 🙂 kram och ha en fin midsommarkväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..