Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Ny mascarafavorit!

Detta inlägg innehåller en köplänkIMG_9224Nu är det ett tag sedan jag fick hem den nya Miss Baby Roll mascaran från L’Oréal. Jag har dragit mig lite för att prova den, just för att jag inte trodde att jag skulle gilla mascaraborsten samt att jag läst i nån annan skönhetsblogg (minns inte vart) att hen inte gillade den alls.IMG_9229Men jag älskar den! Jag upplever inte alls borsten klumpig, vilket jag trodde att jag skulle göra. Den separerar jättefint utan att kladda ihop fransarna och ger längd. Den håller även formen och smular inte under dagen. Borsten är inte heller för stor för att måla undre fransarna med, tycker jag. Stor tumme upp! Den här kan jag tänka mig att köpa igen :-)

Kostar ca 139 kr och finns hos bl.a. Eleven.se

IMG_9241

2 Comments

 • JF
  26 June, 2017 at 21:06

  Borsten såg väldigt spännande ut, men den ser ut som sådana jag brukar föredra, så denna ska jag testa!

  Reply
  • isastar
   27 June, 2017 at 09:54

   Ja men då tror jag helt säkert att du kommer gilla den! :-D

   Reply

Leave a Reply