Meny
HÅRVÅRD & STYLING / NYA PRODUKTER

Blond Life

Hej vänner! ♥ Hoppas ni haft en fin fredag. Ledsen att det varit lite tomt här både igår och idag. Jag var så trött hela dagen igår och min eftermiddag blev väl inte den bästa, så kvällen spenderades mer eller mindre i soffan under en filt och senaste säsongen av serien Orphan Black. Man måste få ha sånna dagar ibland, sen ta nya tag.29062017-IMG_9617Idag har energin varit tillbaka och när jag kom hem innanför dörren så stod det en härlig påse med prover på nya Blond Life en hårvårdsserie från Joico. Jag blev så glad! :-D Dom kom SÅ lägligt kan jag säga, haha. Gjorde slut på mitt silvershampoo för ett tag sedan och jag gjorde slut på mina flaskor från Maria Nila tidigare i veckan. Med andra ord kommer dessa produkter att testas redan ikväll! :-)29062017-IMG_9622Väldigt fina förpackningar! Känns lyxiga med glansig champagnefärg.29062017-IMG_9628Jag lovar att återkomma med en utförligare recension.29062017-IMG_9630Sen måste jag få rosa den här hårborsten från HH Simonsen. Den följde med i påsen men jag har faktiskt redan en sedan tidigare (fast en blå) och den använder jag jämt! Så himla bra! Den utreder verkligen mitt tjocka hår och man kan använda den när håret är blött utan att det sliter också. Den kostar endast 99kr hos LYKO (köplänk) just nu!

Nu ska jag stänga ner datorn och umgås med min kära sambo. Han ska vara borta på kurs större delen av helgen. Min helg kommer gå åt att prova produkter, fotografera, skriva produktexter osv. Jag har SÅÅÅ mycket fint jag vill visa er men inte hunnit med. Ha en fin fredagkväll allihopa! Kram

1 Comment

  • Jennie
    5 July, 2017 at 21:38

    Vilken dröm, jag vill också ha dessa för mitt blonda hår :)

    Reply

Leave a Reply