Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER

Ansiktsmask i guld

20062017-IMG_9221Hej på er! Har ni det bra? Jag har haft ont i halsen till och från i några dagar och inatt vaknade jag flera gånger av att det kittlades och kliade som attan i halsen. När jag sen vaknade på morgonen kände jag mig inte helt hundra så jag bestämde mig för att ta en lång varm dusch. Jag testade bland annat nya hårvårdsserien från Joico som jag visade er igår. Jag gillar dom skarpt redan! :-)20062017-IMG_9223Sen testade jag en ansiktsmask från koreanska märken Too Cool For School som finns att köpa på Sephora. Masken ska bland annat innehålla pumpaextrakt och 24 karats guld.gold maskJag använde en sminkpensel i syntethår och penslade på ett jämnt lager. En väldigt fin guldfärg måste jag säga! Dock är tuben lite otymplig att använda, jag hade gärna sett en annan förpackning.30062017-IMG_9649Därefter väntade jag ca 15-20 för att låta masken torka. Man känner hur det börjar stelna till, då är det dags att dra av den.30062017-IMG_9653Det var lite knepigt att dra av masken för allt ville inte följa med. Så här efteråt känns ansiktet lent och rent men jag vet inte vad guldet tillförde om jag ska vara helt ärlig ;-) Det var iaf härligt att få glida runt i morgonrock och ett förgyllt ansikte en lördagmorgon iaf, haha :-)

Brukar ni använda ansiktsmasker?

No Comments

    Leave a Reply