Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Tredimensionellt lyster

02072017-IMG_9769 Som jag avslöjade för ett tag sedan så har nu HUDA Beauty äntligen kommit till Sverige! Vissa av er kanske inte alls känner till Huda Kattan, som hon heter. Hon är en amerikansk makeupartist (med föräldrar från Irak) och har över 20 miljoner följare på instagram. Jag har följt henne så länge jag kan minnas. Väldigt kul att äntligen få se och testa hennes produkter som är så omtalade i sociala medier :-)02072017-IMG_9775 3D Highlighter Palette är en av hennes senaste produkter och faktiskt den första och enda produkt som jag äger från Huda Beauty – än så länge.

Paletten har fyra färger i två olika formulas (krämig och pudrig) som Huda ska ha jobbat med i 18 månader för att få fram. Tanken bakom paletten är att du ska följa de fyra stegen som står i palettens lock för att få ett tredimensionellt glow.
02072017-IMG_9782Jag tycker nästan att alla fyra färgerna känns ganska krämiga om man jämför med många andra highlighters. Färgen Capri är helt klart krämigast. Annars är färgerna helt klart användbara och väldigt fina. Även om jag känner mig ganska mätt på highlighterpaletter just nu (alla företag har ju varsin numera) så kommer jag nog använda denna en hel del :-)02072017-IMG_9783OBS: Jag är lite röd i huden från en tidigare swatch 

Är Huda Kattans palett något för dig? :-)

No Comments

    Leave a Reply