Meny
LÄPPAR

Urban Decay Liquid Lipsticks

02072017-IMG_9754Hej! :-) Äntligen torsdag! Idag får vi besök av Thomas pappa med fru som kommer och hälsar på oss i några dagar. Dom sitter just nu på tåget från Danmark och beräknas vara här i eftermiddag. Ska bli så kul! Har ni några tips på vart vi kan ta med dom här i Stockholm? Vi är så dåliga på att göra saker själva att man inte vet vad man ska göra, haha!02072017-IMG_9758Crimson, Blackmail, Backtalk, 1993 & Big Bang

Har ni förresten sett Urban Decays Vice Liquid Lipsticks? Jag fick nyligen hem några färger :-) Är det något UD kan så är det förpackningar, alltid så himla fina!

Totalt finns det 30 olika nyanser i matt eller metallisk finish.
02072017-IMG_9759Applikatorn är ovanligt lång (tycker jag) och ganska smal.02072017-IMG_9765Färgerna blev sådär när jag swatchade dem. Dom blir dock inte lika flammiga på läpparna och sitter som berg, däremot är dom ganska kladdiga, även när dom torkat. Jag gillar inte när det känns kladdigt utan vill gärna att det blir torrt och lent, så där som att det känns som att man inte har något på läpparna.

Dessa blir, trots den fina förpackningen, nog inga favoriter hos mig pga den kladdiga känslan. Trist! Smaken är dock som baken och alla vill inte ha den där torra känslan som jag föredrar. Du kanske gillar dom! :-)

Är du sugen att testa så finns dom på Kicks och kostar ca 190kr styck.

No Comments

    Leave a Reply